Їм готові поклонятися: чотири знаки Зодіаку, від яких чоловіки втрачають голову

Цим жінкам не треба докладати зайвих зусиль, щоб звернути на себе увагу

Дівчата прагнуть, щоб чоловіки їх любили, піклуватися про них та дарували квіти і подарунки. Багатьом вдається цього досягати. Проте є жінки, які просто змушують чоловіків втрачати розум.

Попри те, що кожна жінка красива і дивовижна по-своєму, ці дами можуть завоювати серце будь-якого чоловіка. 

ТЕРЕЗИ

Ви славитеся своєю красою, ніжністю і хорошими манерами. Ви елегантно і зі смаком одягаєтеся, носите дорогі прикраси і аромати. Ваш чоловік завжди цінує вашу елегантність.

ДІВИ

Ви завжди поводитеся гідно. Але водночас ви дуже емоційні. Вам вдається приховувати свої почуття. Ваші внутрішні прагнення майже завжди залишаються таємницею. Діви володіють прекрасними манерами, завжди поводяться як справжні леді.

СТРІЛЬЦІ

Ці жінки дуже разючі. Здається, ви правильні та ідеальні для всіх оточуючих чоловіків, адже чудово вмієте приховувати заворушення як в особистому житті, так і в кар'єрі. Вам не подобається проявляти слабкість, бачити жалісливі погляди і виглядати невдахою в очах інших.

РИБИ

Будь-який чоловік таємно мріє про цю жінку. Ви виглядаєте тендітною, ніжною і беззахисною. Але ваша сила – у вашій слабкості. Який чоловік може відмовитися від підтримки чарівної беззахисної істоти, якій потрібна опіка і допомога? Ваша крихкість пробуджує природні інстинкти чоловіка.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень