Їдять все, що дають: Три породи собак, які невибагливі до їжі (ФОТО)

Вони існують

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Собакам потрібно багато енергії, щоб протягом дня активно рухатися. Існує ряд собак, які не доставляють своїм господарям ніяких проблем з годуванням, адже зовсім не перебірливі у їжі.

Веймаранер

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Годувати веймаранера потрібно 2-3 рази на день, додаючи в раціон кістки й овочі. Домашню їжу ці собаки дуже люблять, тому спокійно можете пробувати давати їм їжу зі столу, за винятком тих продуктів, які собакам заборонені.

Бассет

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Ці собаки схильні до переїдання, тому що їдять все, що їм дають, та скільки дають. Цій породі підходить як натуральне годування, так і сухий корм. Вони дуже люблять варене або сире м'ясо, знежирений сир, ряжанка, кефір, овочі й каші.

Бедлінгтон тер'єр

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Кількість їжі, яку необхідно бедлінгтон тер'єру на добу залежить від його розмірів і рівня активності. Найкраще годувати дорослу собаку два рази на день. Ця порода схильна в деяких випадках до захворювань печінки, тому у разі такої проблеми варто звернутися до ветеринара, який допоможе підібрати для собаки дієтичне харчування.

Джерело: Today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень