Яку зарплату отримуватимуть контрактники з Рівненщини

В області триває відбір охочих проходити службу у ЗСУ за контрактом

На Рівненщині триває набір військовослужбовців на службу за контрактом. Як розповів нам офіцер прес-служби Міністерства оборони України в Рівненській області Віктор Шубец, пріоритетним залишається призов на контракт вже підготовлених категорій військовослужбовців, які вже мають досвід служби, і таких на сьогодні серед майбутніх контрактників близько 40 %. Розповідає Віктор Шубец:

Протягом цього року у Збройні сили України відібрано 200 майбутніх контрактників, які пройдуть підготовку у навчальних центрах ЗСУ. У більшості це навчальні центри Десна та Старичі у Львівській області. Пріоритетним напрямком залишається призов на службу за контрактом військовослужбовців, які набули досвід під час попереднього проходження військової служби.  Для тих громадян України, які раніше не служили, загальновійськова підготовка і підготовка за фахом складає більше трьох місяців, - розповів Віктор Шубец.  

Зазвичай найбільш охоче на службу за контрактом ідуть мешканці Дубенського та Костопільского районів. Найменше охочих серед мешканців північних районів. Контрактники, які вперше прийшли на службу, отримують мінімальну зарплату – це 7000 гривень. Як відзначає Віктор Шубец, залежно від займаної посади і завдань зарплата зростає. Крім того, існують різні види доплат за службу у районах АТО та наближених до лінії зіткнення місцях. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень