Яку зарплату мають військові на передовій і ті, що не беруть участі у боях

За яким принципом розраховується доплата до основного розміру з/п

Заробітна плата українських бійців відрізняється у розмірах залежно від того, чи знаходяться вони на передовій. Загалом грошове забезпечення військовослужбовців складається з основного і додаткового, що включає надбавки, доплати, винагороди та премії.

Основне грошове забезпечення залежить від посади, тривалості та інтенсивності служби.

Під час воєнного стану всім військовим, окрім строковиків, до основного щомісячного забезпечення виплачується додаткова винагорода у розмірі 30 тис. грн на місяць.

 

Тоді як за час участі у бойових діях та знаходження на передовій, замість 30 тис. грн воїни отримують додаткову винагороду із розрахунку 100 тис. грн на місяць.

Щоб розрахувати суму цієї доплати, потрібно 100 тис. грн розділити на кількість днів у місяці та помножити на кількість днів, проведених у районі бойових дій.

Варто зазначити, що ця винагорода строковикам також не надається.

Якщо виникли якісь непорозуміння щодо виплат, варто звертатися на гарячу лінію Департаменту фінансів Міноборони: (044) 271-35-59 (з 8:00 до 18:00).

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень