«Бойові» 100 тис. грн видаватимуть військовим, які отримали поранення - Міноборони України

Це будуть додаткові кошти - окрім усіх інших передбачених законом виплат

Додаткові виплати до 100 000 грн зможуть отримати, зокрема. й захисники та захисниці України, які були поранені під час бойових дій. Відповідне рішення Кабмін ухвалив на засіданні 1 квітня.

Для цього перелік отримувачів у наказах про виплату додаткової винагороди розширять.

Кому належить виплата у розмірі до 100 тис. грн:

  • людям, які у зв’язку з пораненням, пов’язаним із захистом Батьківщини, перебувають на стаціонарному лікуванні в закладах охорони здоров'я (включно з часом переміщення від одного до іншого лікарняного закладу), або ж перебувають у відпустці для лікування після тяжкого поранення за висновком військово-лікарняної комісії;
  • людям, яких захопили у полон або ж які стали заручниками, а також інтерновані в нейтральні держави або безвісно відсутні;
  • люди, які померли внаслідок отриманих травм чи поранень (за весь місяць, у якому особа загинула) - в такому разі виплату отримають рідні.

Окрім цього, документ дозволить врегулювати порядок грошового розподілу одноразової допомоги уразі загибелі людини та визначення повного кола людей, які мають право на одноразову грошову допомогу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень