Якщо охочих вчитися у колишніх ПТУ Рівненщини не знайдуть, вступ продовжать

До 1 жовтня 

Заклади профосвіти, які матимуть недоукомплектовані групи для навчання за кошти регіонального або державного бюджету, можуть продовжити приймання заяв до 1 жовтня. Лист, що дає можливість проводити добір, було розміщено на сайті Міністерства освіти.

Відповідно до Правил зарахування до закладів профосвіти має завершуватися до початку навчального року, а саме до 1 вересня. Однак у разі невиконання регіонального або державного замовлення закладам надається можливість провести додатковий набір вступників.

Йдеться про набір на окремі професії або спеціальності в межах ліцензованого обсягу закладу.

Загалом цього року було виділено 123 315 бюджетних місць, на яких вступники можуть безоплатно отримати професійну освіту.

З них 109 249 місць — це регіональне замовлення, 14 066 - держзамовлення, зокрема 7 287 - за професіями загальнодержавного значення.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень