Якщо рф вдарить по Києву, то Україна відповість - Арестович (ВІДЕО)

Радник голови ОП не виключає, що РФ може завдати удару по українській столиці

Радник Голови Офісу президента України Олексій Арестович не сумнівається у тому, що Росія може завдати ударів по «центрах ухвалення рішень», зокрема у Києві.

Про це він заявив у розмові з адвокатом Марком Фейгіном. Арестович прокоментував заяву офіційного речника Міноборони росії Ігоря Конашенкова, який нещодавно сказав, що Збройні сили РФ можуть завдати ударів по «центрах ухвалення рішень», зокрема у Києві, у разі «диверсій» та завдання ударів українськими військами по об'єктах в Росії.  

- Те, що вони можуть врізати, я не сумніваюся ані секунди. Більше того, знаючи їхній характер, я впевнений, що вони вріжуть в останній день під час заключення мирного договору.

 

Це ж кремлівські.

 

Але вони ж сказали, що битимуть по органах управління, у яких ухвалюються рішення. Тобто небезпеці піддаються органи військового управління, всі центральні апарати силових структур.

 

Можливо, Верховна Рада, можливо Кабмін, Офіс президента, - сказав Арестович.

Він зазначив, що якщо Москва таки завдасть удари по Києву, то Україна вдарить у відповідь:

- Ми завжди до цього готові. Нехай летить, подивимось. Треба просто пам'ятати, що на будь-який вистріл по наших органах управління в нас знайдеться своя різьба.

 

Тут треба бути обережним у питанні підняття ставок. Тому що можливості по росії, одразу хочу сказати, у нас чудові.

 

І те, що ми їх поки не використовуємо, ну це будь-яка війна – вона ж має ступінь ескалації. Хочете ескалувати – давайте ескальньемо, - сказав Арестович.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень