Значні втрати: експерт пояснив, чому найближчі 5-7 років російські збройні сили будуть небоєздатні

Бо не треба було нападати на Україну

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович заявив, що Збройні сили Російської Федерації будуть небоєздатними у найближчі 5-7 років після вторгнення в Україну. У відеозверненні щодо результатів переговорів у Стамбулі він зауважив таке:

- Росія розвалена економічно, навіть, якщо зараз знімуть санкції. Вони піднімуться дуже нескоро. І найголовніше, не зможуть пришвидшено відновити Збройні сили. Тому, що ми їм вибили 60-70% елітних підрозділів командного складу, кожен солдат якого коштує по мільйону доларів. І потребує декількох років відбору та підготовки.

 

І де ж їх зараз брати? І на які гроші готувати, вибачте?

 

Російські Збройні сили небоєздатні у найближчі 5-7 років. Росія буде змінювати всю свою політику з менш агресивної на більш стриману. Хоча вона була країною, яка основну ставку робила на військову силу. Змінюється весь характер політики Росії, - сказав Арестович.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень