«Буча відпочиває»: є десятки населених пунктів, де ще гірше - Арестович

Звільнені Буча, Ірпінь та Гостомель — «це далеко не все»

Олексій Арестович - фото з мережі
Олексій Арестович - фото з мережі

Днями весь світ потрясли кадри та свідчення зі звільненої Бучі та інших міст Київщини.

російські покидьки, відходячи, лишили по собі жирний кривавий слід: зґвалтовані жінки та діти, цивільні, розстріляні зі зв'язаними за спиною руками, братські могили, житомирська траса, встелена тілами українців - це ще не все. За словами очевидців, є населені пункти, де ситуація ще гірша. 

Про це розповів радник голови Офісу президента Олексій Арестович в інтерв'ю Марку Фейгіну, російському правозахиснику.

- Вже є свідчення з Макарова і Бородянки, що там гірше, ніж у Бучі, Гостомелі. А є ще десятки населених пунктів, які були ізольовані і де справи набагато гірші, ніж у Бородянці і Макарові. Про це говорять свідки, які встигли там побувати: військові та розвідники. Їм зараз не до фіксації злочинів, вони воюють з ворогом. Але кажуть, що після побаченого «Буча відпочиває». Буча звичайно стала узагальненою назвою, але це буде десятки свідчень такого роду, — зазначив він.

Арестович наголосив, що звірства загарбників - системна державна політика рф щодо України.

- Путін — воєнний злочинець, у Росії режим воєнних злочинців. І якщо раніше лунали чутки, що з Путіним можна налагодити відносини, то зараз ні про яку нормалізацію не може бути мови, — сказав радник голови ОП.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень