Якщо чоловік цілує в ці частини тіла, отже, він любить вас усім своїм серцем

Часто вчинки говорять про любов значно більше, ніж просто слова

Психологи пояснюють, що за дотиками й поцілунками можна визначити, наскільки ваш чоловік готовий вас любити, турбуватися про вас і поважати. Розповідаємо, що означають поцілунки чоловіка в ту чи іншу частину тіла.

Що означають поцілунки чоловіка в різні частини тіла

  • Поцілунок у чоло. Такий жест свідчить про те, що чоловік готовий бути поруч з вами, турбуватися про вас і захищати. Таким поцілунком він виявляє до вас свої глибокі почуття та емоційну прив’язаність.
  • Поцілунок руки. Якщо чоловік цілує ваші руки, так він проявляє повагу до вас і своє захоплення вашою красою. Цим він показує, як високо цінує ваші стосунки та готовий бути з вами все життя.
  • Поцілунок у щоку. На перший погляд, це звичайний дружній жест, але він має глибший сенс. Це не просто дружній дотик, це вияв любові, глибокої прив’язаності й тепла. Коли чоловік цілує вас у щоку, він освідчується вам у щирому й міцному коханні.
  • Поцілунок у шию. Це вкрай чутлива зона, тому поцілунки в шию свідчать про неабиякий сексуальний потяг вашого чоловіка до вас. Якщо він цілує вас у шию, отже, хоче з вами не лише фізичної, а й емоційної близькості. Такий дотик символізує вічну любов і відданість.
  • Поцілунок у ніс. Це легкий і грайливий жест, який говорить про те, що ваш чоловік хоче з вами гратися та фліртувати. Якщо він цілує вас у ніс, отже, дуже любить бути з вами поруч.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень