Який у вас особливий дар: Місяць «розкриє» найбільший ваш секрет  

Дізнайтеся про себе більше

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Дізнатися про свій особливий дар дуже просто. Достатньо вибрати один з місяців, які зображені на малюнку. Не варто довго думати, наша інтуїція робить правильний вибір за три секунди.

  1. Ви маєте дар організатора та керівника. Ви вмієте керувати великими групами людей і тримати все під контролем.
  2. У вас є дар вести за собою інших людей. Ви вмієте переконувати та схиляти на свій бік. Ваша енергетика здатна заряджати й надихати, тому вам необхідно займатися мотиваційною діяльністю, викладанням чи йти у велику політику.
  3. Ви гармонійна та інтуїтивна особистість, яка прийшла у цей світ, щоб створювати шедеври. Вам необхідно розвивати свій творчий потенціал, щоб дарувати людству прекрасне.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень