Якщо 1000 за вакцинацію досі не прийшла: про що ви могли забутись

Або просто не знати, що цей крок – необхідний

Для того, щоб отримати 1000 грн за вакцинацію, насамперед потрібно бути повнолітнім, зробити обидва щеплення проти COVID-19.

Ваші подальші кроки:

  • завантажити додаток «Дія» і зареєструватися в ньому (якщо ви вже маєте цей застосунок, то повинні оновити його до останньої версії у PlayMarket або AppStore);
  • згенерувати в «Дії» електронний ковід-сертифікат;
  • оформити спеціальну картку «єПідтримка» в одному із банків-партнерів (зробити це можна онлайн – через інтернет-банкінг, або завітавши до одного з відділень певної фінустанови);
  • знову зайти у «Дії» до розділу «Послуги» й натиснути «єПідтримка» – таким чином ви, власне, подасте заявку на отримання т.зв. «Вовиної тисячі».

Гроші повинні надійти впродовж 10 днів після подачі заявки.

ВАЖЛИВО!

Гроші за вакцинацію доступні лише для громадян України, яким виповнилося 18 років.

Їх не можна отримати, якщо є тільки паперовий сертифікат від лікаря з мокрою печаткою.

Гроші не видаються «на руки» – готівкою чи на якусь із ваших банківських карток (наприклад, на кредитку чи на зарплатну карту).

 

Витратити «Вовину тисячу» за вакцинацію можна впродовж 4 місяців із дня нарахування – після цього гроші повернуться у держбюджет.

Купувати за цю 1000 грн можна, наприклад, книжки (але тільки у спеціалізованих магазинах – у супермаркеті, до прикладу, не вийде), квитки на поїзд чи літак для подорожей у межах України, квитки в кіно, театр чи на якісь концерти. Для людей віком 60+ передбачається ще й можливість купувати ліки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень