Якою буде погода на Рівненщині цими вихідними

29 жовтня, у суботу, увесь день в Рівному буде хмарна погода. Дрібний дощ йтиме від самого ранку. У другій половині дня він посилиться і не заспокоїться до самого вечора. Вітер буде західний 7-12 м/с, часом пориви вітру 15-10 м/с.

Температура повітря впродовж доби коливатиметься від +3 до +8 градусів.

До слова, за весь час порведення метеоспостережень максимальну температуру у Рівному було зафіксовано у 1989 році, тоді було +18 градусів. А от найхолодніше цього дня було у 1987 року -5.7 градусів.

30 жовтня, у неділю, опади у Рівному у першій половині дня будуть незначними, а ввечері дощ може посилитися. Погода буде доволі хмарною. Вітер буде південно-західним, швидкісттю 5-10 м/с. 

Температура повітря вночі становитиме +3 градуси, вдень близько +7 градусів.

За час проведення метеоспостережень максимальну температуру в Рівному було зафіксовано у 1960 році, тоді було +18 градусів. А от найхолодніше цього дня було у 1987 року -5 градусів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень