Який орган турбує: що означає, якщо щоночі прокидаєшся в один і той самий час

Китайська медицина має своє пояснення

Китайська медицина впевнена, що кожен орган тіла відповідає за конкретну годину чи частину дня. Енергія цього органа перебуває на піку своєї активності саме в цю частину дня. 

Якщо щоночі ви прокидаєтеся між 1 та 3 годинами ночі, за китайською медициною може йтися про проблеми з печінкою. Печінка відповідає не тільки за детокс організму, але і за емоції вночі. Якщо ви споживали шкідливу їжу чи зловживали алкоголем, ви прокинетесь саме у цей проміжок часу. Прокидаються у цей час й ті, хто пережив сильний стрес вдень. 

Пробудження між 3-5 ночі говорить про проблеми з легенями. Китайська медицина вважає, що організму важко дихати правильно і глибоко. Дисбаланс часто проявляється кашлем, задишкою, астмою. Часто пов'язано це і з емоційним фактором — наприклад, ви сумуєте або переживаєте через втрату.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень