Які знання в Рівному можна отримати за 200 гривень?

16 жовтня в Рівному відбудеться сучасна науково-популярна конференція «TEDx»

Формат конференції такий: спікери, відомі в сфері технологій, розваг чи дизайну люди, мають 18 хвилин, аби поділитися з публікою ідеями зі своєї професійної діяльності.

В Рівному виступатимуть 8 спікерів, серед яких 3 рівнянина: відомий ІТ-підприємець та експерт ігрової індустрії Тарас Тарасов, медіа-експерт Сергій Штурхецький та художник і музикант Юрій Журавель.

Завітати на конференцію може будь-хто, втім, задоволення таке обійдеться у 200 гривень – саме стільки коштує квиток. Як пояснюють організатори, гроші підуть на оплату оренди залу, облаштування умов проживання приїжджим спікерам та інші організаційні моменти. Самі ж спікери працюватимуть на волонтерських умовах, тобто безкоштовно.

Ті ж, хто не потрапить на сам «TEDx» в Рівному, потім відео лекцій зможуть знайти в мережі. Детальніше далі керівник проекту «TEDxRivne» Тимур Тимченко:

Якраз фішка конференцій «TEDx» - це ділитися ідеями. І, напевно, якби не існувало відео-формату цих лекцій, записаних під час конференцій, то навряд чи такого поширення набула би по всьому світу ця конференція. Тому однозначно відео всіх спікерів буде доступно в мережі Інтернет, на YouTube та соціальних мережах.

Конференцію такого формату наше місто проводить вперше і відбудеться вона під гаслом «Перехрестя можливостей: таланти та технології».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень