На місці розкопок у Рівному хочуть збудувати скляне Шатро (ФОТО/ВІДЕО)

Архітектори планують облаштувати там музей під відкритим небом

Рівненська творчо-виробнича фірма "Архсервіс" оприлюднила відео проектної пропозиції щодо облаштування музею під відкритим небом на місці розкопок, що тривають нині на вул. Замковій. 

Підтвердження таких намірів ми знайшли і на сторінці начальника міського управління культури Рівного, Тараса Максименка. Він пише, що проект музею і справді готується. Кошти на його зведення планують отримати за кордоном.

Як видно з матеріалів, місце розкопок плануть накрити дахом сферичної форми. Найбільш глибокі місця розкопок накриють склом, аби відвідувачі могли зазирнути вглиб. Експонати, які були знайдені на цьому місці, також виставлять за склом. 

Допоки усе це лише проектні пропозиції, і коли (та чи взагалі) з'явиться біля стадіону "Авангард" музей-меморіал, наразі невідомо. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень