Які школи у Рівному найбільш перевантажені

У деяких класах навчатиметься 37 дітей

38 загально освітніх та 35 дошкільних закладів завтра, 1 вересня розпочинають новий навчальний рік. Комісія управління освіти у серпні провела огляд їх готовності до початку навчання і дала свій схвальний відгук.

Цього року у перший клас піде 3,5 тисячі маленьких рівнян, це приблизно стільки ж як і у 2016 році.

Батьки, які цього року ведуть дітей у перший клас розповіли Радіо Трек, що нині є чимало шкіл де в класі буде навчатися 35 і навіть 37 учнів. Як пояснила нам заступник начальника міського правління освіти Катерина Сичик, найбільш перевантаженими нині є школи у спальних районах

11 школа, 12 школа, 22 школа, 25, 28, 23. Може у закладах нового типу до такого показника наповнюваності наближатися. Взагалі, у нас середня наповнюваність по школах міста планується близько 27 учнів у класі. Будемо дивитися, будемо зважати на переповнені класи, адже нормативна база є і її треба дотримуватися, - розповіла Катерина Сичик.

Урочисті лінійки практично у всіх школах міста 1-го вересня почнуться о 9 ранку. За словами Катерини Сичик, цього року вони будуть значно коротшими аніж зазвичай і орієнтованими на першачків. Керівництво навчальних закладів отримало вказівку з дотриманням протокольної частини, провести ці урочистості у властивій для дітей формі – у ігровій. Що ж до першого уроку, то  учням  молодшої школи розповідатимуть про Україну і її місце в Європі. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень