Не пустити дітей 1 вересня до школи погрожують батьки на Рівненщині

Адже не хочуть, щоб навчання відбувалося в аварійній школі

Така нині школа в Озерцях (фото "Рівне вечірнє")

Йдеться про село Озерці Володимирецького району. У тутешній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів навчається близько 300 учнів. Як розповів депутат Рівненської облради Степан Бузян, школа давно визнана аварійною. У ній стеля й дах просіли і протікають. Коли падає дощ, у класи тече і техпрацівники вимушені підставляти посуд

Розповідає Степан Бузян:

Люди сказали, що дітей до школи 1 вересня не пустять.

 

Приїжджала комісія перевіряти школу на аварійність. Вони її не перевіряли, бо сказали: «Ми розуміємо, яка ситуація у цій школі є, що вона аварійна". Вона вже дуже давно визнана аварійною. Тому підпису цієї комісії не було для того, щоб можна було дітей пускати до школи.  

 

Степан Бузян пояснив, що торік у листопаді фірма львівська фірма виграла тендер на будівництво нового приміщення школи в Озерцях. Бралася зробити це за 22 мільйони гривень.  Звела частину першого поверху, половину перекрила і на цьому роботи закінчилися. Адже забудовник заявив, що на будівництво не вистачає грошей. Мовляв, вже на будівництво потрібно не 22 мільйони, а близько 60.

Такою мала б бути нова школа (фото "Рівне вечірнє")

Тож тендер той скасували. Провели наступний і його виграла рівненська фірма «Фіалка». Звести приміщення школи до 1 вересня вона не встигне. Отже новий навчальний рік в Озерцях може не розпочатись.

Нагадаємо, що у квітні цього року вже в Озерцях батьки не пускали дітей до школи з цієї ж причини, що й тепер. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень