Які дерева не варто садити біля свого дому

Наші предки здавна вірили, що одні рослини можуть приносити щастя, успіх, благополуччя, кохання, а інші, навпаки, можуть нашкодити

Перш ніж посадити на своєму подвір’ї дерево, варто більше про нього дізнатися. 

ВИШНЯ

Добра прикмета – посадити біля дому вишню. Це невибаглива рослина, якій потрібен мінімум догляду, при цьому вона красиво цвіте і приємно пахне весною. Вишня вважається символом родючості і достатку. Вважається, що вона – оберіг, що приносить удачу. 

ШИПШИНА

Шипшина красиво виглядає в будь-яку пору року. Крім цього, вона охороняє благополуччя сім’ї, біля дому якої зростає. Дика троянда привертає любов і зміцнює стосунки в родині. 

ГРУША

Груша – символ материнства і любові, стабільності і довговічності. Її необхідно садити біля дому, адже вона ще й наділяє позитивними якостями – умінням спілкуватися і заводити друзів.

ЯЛИНА

Вважається, що ялина – енергетичний вампір, і садити це дерево біля будинку не можна. У деяких країнах вважається, що ялина виганяє з дому чоловіків. Побоювалися садити ялину біля будинку молодят, адже це могло позбавити спадкоємців. Але в регіонах, де хвойні дерева поширені найбільше, в такі прикмети не вірять.

КАЛИНА

Калина заспокоює нервову систему і допомагає одужувати після хвороб.

КЛЕН

Клен біля будинку допоможе  позбутися негативної енергії, він приносить довголіття, любов і матеріальний достаток. Життя людей, що живуть в домі, біля якого росте клен, буде спокійним і розміреним.

ЯБЛУНЯ

Яблуня – відмінний варіант для посадки біля вікон спальні молодої дівчини. Вона дарує красу, чарівність, віру в себе, удачу в любові і щастя в сімейному житті. Пов’язана яблуня також з вічною молодістю і довголіттям.

БЕРЕЗА

Береза – дуже потужний захисник. Але рости вона повинна за огорожею вашого дому, біля хвіртки. Тоді вона не пропустить зло у ваш дім.

ГОРІХ

Волоський горіх можна посадити на ділянці, але не біля будинку і господарських будівель. Справа не тільки в прикметах, але і в його розгалуженій кореневій системі, яка може пошкодити фундамент.

СОСНА

Сосна може відібрати у вас урожай і згубити всі рослини, які будуть рости неподалік від неї. Але тут річ не так в магії, як у тому, що сосна має свої особливості, і розміщувати її потрібно з розумом. Енергетика ж у цього дерева досить позитивна.

Джерело: Сім'я і дім

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень