Які родимки притягують удачу, щастя та багатство: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Що не можна робити з родимками

Наші пращури вірили, що дивні цятки на людському тілі були подаровані вищими силами. І їх не можна рахувати, оскільки це може призвести до втрати успіху, який подарували найвищі сили.

Також існує прикмета, що постійне розглядання родимок та їх перераховування може забрати кількість щасливих днів у житті. У родимках міститься особлива енергія, яка дуже важлива для їхнього власника.

 
Які родимки приносять удачу

Згідно з народними повір'ями, чим більше родимок на тілі людини, тим більше вона зможе досягти в житті. І потрібно лише докласти зусиль, щоб посміхнувся успіх, у тому числі й фінансовий.

Якщо родимок багато на обличчі та на руках – людина буде щасливою і може прославитися у своїй сфері діяльності.

Якщо родимки заховані від сторонніх очей (під волоссям або в тих місцях, які приховані одягом), то їхній власник буде щасливим у житті. Особливо у фінансовій сфері.

Для жінок благополуччя несуть ті родимки, які знаходяться на лівій стороні тіла. А для чоловіків – ті цятки, які знаходяться на правій стороні тіла.

Якщо родимка є на лобі чи щоці, то це вказує на щастя власника та удачу, яка супроводжуватиме у всіх починаннях.

Родимки в області губ говорять про те, що людина має яскравий магнетизм і зможе досягти успіху на сцені або в політиці.

Родимка на носі несе удачу і вважається, що такі люди можуть «бачити» більше за інших. Вони особливо проникливі та мають неймовірну інтуїцію.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень