Які речі не можна зберігати на вішаку, щоб вони не втратили форму

Є речі, які можна зберігати лише на поличці

Фото з сайту tribuna.com.ua

Якщо ви всі речі зберігаєте у шафі на вішаках, то ви робите помилку. Деякий одяг може втратити через це форму. Щоб ваші речі служили вам довше, треба знати перелік тих, які потребують особливо бережного ставлення.

Важкі светри й трикотаж

Через вагу вони швидко деформуються. Інколи повернути їх до форми допоможе лише прання. Але краще не ризикуйте та зберігайте на полицях. Будьте тільки уважні, щоб не завелась міль, бо вона обожнює  шерстяний одяг.

Шарфи

Спочатку  ви можете подумати, що може статися зі звичайним шарфом на вішаку, але їх дійсно краще тримати у скрученому вигляді у шафі. Тоді вони точно не зімнуться під час зберігання.

Сукні-светри й важкі сукні

Вони розтягнуться  під впливом власної ваги, якщо зберігати їх на вішаку. Сукня втратить свій красивий вигляд, адже розтягнеться. Важкі в'язані моделі светрів або сукні, оздоблені паєтками й бісером чи іншим декором краще скласти й зберігати на полицях у шафі.

Одяг для спорту

Найчастіше спортивний одяг виготовляють з еластичних тканин, які легко втрачають форму при триманні на вішаку. Тому також складіть і тримайте на окремій поличці шафи.

Джерело: meta

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень