На які пільги мають право учасники бойових дій (ФОТО)

Цілком реально з них отримати пільги на комуналку, а ось на землю і житло - не завжди можливо

Пільги на «комуналку»

Учасники бойових дій мають 75% знижки на квартплату і на комунальні послуги. 

Втім, знижка нараховується не від розміру всієї плати. А лише з 21  кв. м опалювальної площі на кожного мешканця житла, який має право на знижку, і додатково з 10, 5 кв. м на сім'ю.  

Якщо в сім'ї учасника бойових дій усі - непрацездатні, то

ще є 75% знижки на газ для обігріву житла з розрахунку 42 кв. м на кожного, хто має право на знижку, та 21 кв. м на сім'ю.

Інші пільги

1. Відведення землі під садки, городи, зведення приватних житлових будинків, ремонт будинків і квартир - першочергове.

2. Забезпечення житлом на 2 роки після реєстрації на квартирному обліку учасників бойових дій, які були контужені чи скалічені на війні. 

3. Надання позики на будівництво, реконструкцію або капремонт житлових будинків і подвірних будівель, дачних будинків з погашенням її протягом 10 років, починаючи з п’ятого року після закінчення будівництва.

4. Вступ до житлово-будівельних (житлових) кооперативів, кооперативів з будівництва та експлуатації колективних гаражів, стоянок для транспортних засобів та їх технічне обслуговування, садових товариств - першочергове.

5. Користування всіма послугами зв’язку та встановлення на пільгових умовах квартирних телефонів (оплата у розмірі 20% від тарифів вартості основних та 50% ― додаткових робіт) - поза чергою. Абонементна плата за користування телефоном встановлюється у розмірі 50% від затверджених тарифів.

Джерело: fakty.com.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень