У Рівному 7 працівників потрапили під скорочення

Бо немає для них роботи

Сімох працівників Департаменту соцполітику у Рівному відправили на скорочення. Таке розпорядження видав міський голова. Усі претенденти на звільнення – жінки, вони спеціалісти управління державних соцреформ та соцвиплат.

Причиною звільнення стали зміни в призначенні субсидій, тепер цим займатиметься пенсійний фонд, пояснив керівник департаменту соцполітики Сергій Черній.

- Попри те, що у департаменті провели переформатування відділів, створили відділи для роботи з внутрішньо переміщеними особами та ветеранами, немає можливості забезпечити усіх фахівців роботою.

 

 

Тож семеро працівників працюють лише до 31 липня.

Зауважимо, що загалом у міському департаменті соцполітики налічують 119 працівників і це майже 20% від загальної кількості працівників апарату Рівнеради.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень