Українців попереджають про масові звільнення: відомо, кого це торкнеться у першу чергу

Далеко не всі компанії та організації справляються з важкими часами

У Верховній Раді розповіли, хто з українців незабаром може втратити роботу. Зважаючи на складну ситуацію в країні, підприємства усіх галузей у найближчий рік планують скорочення штату – приблизно на третину.

І, за словами першого заступника голови парламентського комітету з питань податкової та митної політики Ярослава Железняка, найбільше це зачепить працівників у сфері будівництва, видобувної промисловості, водо- та електропостачання.

 

Найбільш суттєвий перегляд робочих місць очікується у компаніях Миколаївської області, тоді як найнижчий відсоток звільнень прогнозують на Тернопільщині.

Водночас найстабільнішою ситуація буде в агросекторі – там масових скорочень наразі не прогнозують.

Нагадаємо, нещодавно власники українських компаній значно погіршили оцінки поточного стану власних підприємств. Подальший розвиток подій повністю залежить від того, чи вдасться розблокувати українські порти і повноцінно ними користуватися, а також від того, як швидко вдасться закінчити війну та розпочати відновлення України.

Джерело: gsminfo

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень