Перспективний рівненський спідвеїст потрапив на омріяні змагання до Словенії 

Ще одні старти, на жаль, скасували 

Назар - на першому плані. Фото опублікував Сергій Головня.
Назар - на першому плані. Фото опублікував Сергій Головня.

16-річний рівненський спідвеїст Назар Парніцький завершив спортивний сезон виступами у міжнародних змаганнях в словенському Кршко. Довгий шлях довелося подолати гонщику, аби вперше в житті стартувати на відомому треці, повідомив керівник «Клубу вболівальників Рівненського спідвею» Сергій Головня:

- Попередньо було заплановано й виступи в угорському Надьхалаші днем раніше, однак там змагання були скасовані.

 

Турнір у Кршко був розіграний серед 12 гонщиків. Назару Парніцькому вдалося вийти до півфіналу, набравши по ходу турніру 6 очок (2,2,0,2) та посісти підсумкове 6 місце.

 

 

Перемогу ж у гонці здобув австрієць Даніель Гаппмаєр. Вихованець словенського спідвею Нік Скорья був другим, третім Дрейєр Вільям з Данії.

Поки невідомо, яким буде майбутнє перспективного українського гонщика Назара Парніцького. Сергій Головня зазначив, що це питання вирішиться у міжсезоння.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень