Троє рівнян «засвітились» на товариському матчі зі спідвею у Польщі

Через війну цим гонщикам довелось перебратись за кордон 

У суботу, 17 вересня, одразу три українських гонщики взяли участь у міжнародній товариській зустрічі «Mecz Narodów», яка відбулася у польському місті Лодзь.

Марко Левішин, Віталій Лисак та Андрій Розалюк, підсилені багаторазовим чемпіоном Польщі в особистому та командному заліках Янушем Колоджеєм, захищали честь команди Wojownicy.

Суперниками наших були команди Kangury, Europejska та Orły. На жаль поборотися за перемогу в загальному заліку українцям, підсиленими несамовитим поляком, не вдалося, повідомив керівник «Клубу вболівальників Рівненського спідвею» Сергій Головня:

 - 19 набраних очок та 4-те місце у підсумку. Януш Колоджей набрав повний комплект 12 очок, 5 очок (2,2,1,п/в) у скарбничку команди зумів привезти Марко Левішин, по 1-му пункту набрали Віталій Лисак (0,1,0,-) та Андрій Розалюк (0,0,1,п/в).

 

Доля третього місця визначалася у кінцевому старті змагань. Через доволі спірне виключення Марко Левішин втратив додаткові 2 пункти у боротьбі з Едуардом Крчмаржем з Чехії.

 

До активу рівнянина можна записати два перших заїзди, в яких двічі лідируючи зі старту по дистанції все ж таки поступався суперникам, але кому..?

 

Брейді Куртцу з Австралії та ексучаснику циклу Гран-Прі Нільсу Крістіану Іверсену.

До речі, найближчим часом на Марка Левішина чекають чергові змагання за кордоном.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень