Які ліки не можна приймати, коли піднявся тиск

Це може тільки погіршити ситуацію

Йдеться передусім про препарати від головного болю. Це найнебезпечніші препарати, якщо їх приймати, коли стрибає тиск, і це може тільки посилити проблему. 

– Ці ліки насамперед звужують кровоносні судини голови, потім процес поширюється по всьому тілу, – пояснює кардіолог, доктор медичних наук Правін Гунтіпаллі.  

Тож так тиск зросте ще більше. 

Гіпертоніки, які часто страждають від стрибків тиску, одночасне приймання препаратів від головного болю мають погоджувати виключно з лікарем. Тільки так можна підібрати безпечну терапію, яка позбавить від мігрені та головного болю. 

Багато варіантів можуть бути небезпечними, особливо в поєднанні з конкретними ліками, які тривалий час і постійно приймають для контролю артеріального тиску.

Тому не дивно, що, випивши, здавалося б, рятівну таблетку, отримуємо сплеск тиску і, через деякий час, новий головний біль ще більшої інтенсивності.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням

Джерело: Факти

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень