Яке авто обрати, якщо ви – новачок? Експерти назвали 4 моделі (ФОТО)

Ціна, безпека і легкість в обслуговуванні

При виборі свого першого автомобіля одні вважають за краще взяти потриману машину, яку в разі чого не шкода розбити. Інші воліють купити нове недороге авто, в якого не буде проблем з технікою. В обох випадках значення мають ціна, безпека і легкість в обслуговуванні.

Експерти назвали 4 автомобілі, які найбільше підходять для водіїв-початківців.

Volkswagen Polo

Цей автомобіль – це гарний рівень комфорту, хороша керованість і помірна витрата пального (6-7 літрів на 100 км). Запчастини завжди в наявності та коштують недорого.

Kia Rio

Цікавий дизайн, комфортний салон і перевірений двигун. Порівняно невисока вартість обслуговування. Як новий, так і старий Rio обійдеться трохи дорожче ніж Polo.

Renault Logan

Перевірений часом і таксистами Renault Logan — хороший претендент на роль першого автомобіля. Прекрасно адаптований до наших доріг, має надійну підвіску, високий кліренс, просторий багажник і низьку вартість обслуговування.

Toyota Yaris

Попри мініатюрні розміри має комфортний салон на рівні просторого седана. Серед переваг – невелика витрата палива, гарна керованість і безпека.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень