Як виглядатиме Алея слави у Рівному

Її хочуть зробити на зразок голлівудської

Створити Алею слави хочуть до святкування 60-річчя спідвею у Рівному, яке відзначатимуть у травні цього року

Минулого тижня бюджетна комісія міськради Рівного на виїзному засіданні обговорювала місце розташування алеї. Адже є одна пропозиція розмістити її у сквері імені Чайки, і друга – при вході на стадіон "Мототрек". Поки остаточного рішення з цього приводу не прийняли. Хоча схилялися до думки, що у сквері це буде зробити простіше, оскільки це комунальна земля.

Щодо вигляду самої алеї, то заступник міського голови і член бюджетної комісії Галина Кульчинська розповіла:

Ми іще саму деталізацію цього не обговорювали. Якщо говорити про парк і про присутність цієї малої архітектурної форми, то, можливо, логічно зробити і щось на кшталт голлівудської алеї, щоб там увіковічити, щоб були імена, або якась інша буде форма, наших знаменитих гонщиків.

За словами Галини Кульчинської, і місце, і форму увічнення спідвеїстів ще будуть обговорювати з клубом спідвейних вболівальників. Також ще невідомо, у яку суму обійдеться створення алеї. Галина Кульчинська вважає, що це можуть бути і якісь копійки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень