Рівне матиме свою зіркову алею

З іменами знаменитих спідвеїстів

Цього року Рівне відзначає 60-ту річницю від появи спідвею у місті. Цей рік уже проголошено на Рівненщині роком спідвею. Тож нині у місті обговорюють ідею створення зіркової алеї відомих спідвеїстів.

Як повідомляє інформаційний портал «Крапка», місце розташування майбутньої алеї та її оформлення стали предметом дискусії під час виїзного засідання бюджетної комісії Рівненської міської ради.

Ось що зазначив голова бюджетної комісії Олег Карпяк:

Цього року ми відзначаємо 60-ту річницю від зародження спідвею у Рівному. Так, до цієї дати хочемо приурочити й створення «зіркової алеї» з іменами відомих гонщиків. Розглядаємо варіант її облаштування у сквері імені В. Чайки (ред. – сквер розташований неподалік стадіону «Мототрек»).

Були пропозиції розмістити алею і поруч зі стадіоном «Мототрек». Втім, більшість членів комісії зійшлися на думці, що це доречніше зробити у сквері. До того ж, такий крок дозволить зекономити час, адже земля скверу у власності міста і не потрібно додаткових договорів на її користування.

Нагадаємо, у цьому ж сквері встановлять скульптуру спідвеїста.

 

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень