Як виглядає парк Шевченка після зими (12 ФОТО)

Тут уже почали прибирати сміття та торішнє листя

Територію, де розташовані дитячі атракціони, вже прибирають. Згрібають листя та сміття, яке залишилося після зими. Це, можна сказати, перші дні у парку, де повністю розтанув сніг. Адже навіть тиждень тому його було тут чимало. 

Працівники парку намагаються розчистити ділянки навколо атракціонів. Видно, що територію намагаються впорядкувати якнайшвидше. Коли ми робили фото, то листя уже зібрали до окремих куп, які, можливо, до завершення дня приберуть повністю.

Більшість доріжок у парку вже чисті. На перший погляд, дивлячись на фото парку сьогодні, навіть складно здогадатися - осінь це чи вже весна. Природа поки не прокинулася повністю.

Торік дирекція парку висловлювала сподівання, що таки вдасться відремонтувати каскад фонтанів і улюбленицю рівнян - фонтан "Дюймовочка". Чи втіляться ці наміри у життя, буде відомо ближче до початку літнього сезону. 

Як розповідав нам у січні директор парку Андрій Черепанов, серед пріорітетів у 2017 році - оновлення літньої естради та ландшафтний дизайн. 

Відремонтовані кілька років тому громадські вбиральні у парку - працюють.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень