На Рівненщині готуються до повені та паводку

В області створено 58 аварійних бригад

Державною службою України з надзвичайних ситуацій було проведено відповідну готовність Рівненського обласного управління водних ресурсів.

Міжрайонними управліннями водного господарства та управліннями водного господарства обстежено технічний стан водогосподарських систем і гідротехнічних споруд, що перебувають на їхньому балансі, та вжито всі необхідні заходи для забезпечення їх готовності до пропуску льодоходу, весняної повені та тало-дощових паводків. Були обстежені 719,8 км захисних дамб, 75 польдерних насосних станцій, 3068 водопропускних споруд, 1122,8 км водоприймачів, 2455,5 км магістральних каналів.

У водогосподарських організаціях створені 58 аварійних бригад загальною кількістю 390 осіб, підготовлено до роботи в екстремальних умовах 19 екскаваторів, 9 бульдозерів, 5 кранів, 1 скрепер, 35 автомобілів, 7 колісних тракторів, готові до відкачування води 75 польдерних насосних станцій та 2 пересувні насосні станції, заготовлено 17,5 м3 каменю, 61,1 м3 щебеню, 56,7 м3 піску, 1226 мішків,  для роботи інженерної та автомобільної техніки є в наявності  2,4 т паливо-мастильних матеріалів

Водогосподарськими організаціями області за підготовчий період проведено ремонт 4,2 км захисних дамб, 23 насосно-силових агрегатів, 23 насосні станції, 381 водопропускну споруду, 9 гідропостів. Підготовлені до відкачування води 75 польдерних насосних станцій та 2 пересувні насосні станції.

Розроблені режими роботи водосховищ, ставків, які перебувають на балансах управлінь водного господарства.

Забезпечується підготовка безаварійної роботи водогосподарських систем під час проходження повені та паводків 2017 року. Приведені в готовність водомірні пости на водних об’єктах, що перебувають на балансі управлінь, та визначено введення додаткових спостережних гідрологічних постів на основних річках області.

За результатами перевірки встановлено відповідну готовність Рівненського обласного управління водних ресурсів та його підвідомчих організацій.

Повідомляє Рівненське обласне управління водними ресурсами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень