Хомко не підтримує Германа - офіційна заява міського голови Рівного про розсилку СМС

Вчора, 09 вересня, мешканцям Рівного через різних операторів мобільного зв’язку від імені міського голови Володимира Хомка були надіслані повідомлення про нібито підтримку Віталія Германа на посаду міського голови Рівного.

З цього приводу на сторінці міської ради опублікована офіційна заява Володимира Хомка.

Я не підтримую цього кандидата і тим більше партію, яку він представляє, а відтак не розсилав цих повідомлень.
Такі дії, на мою думку, є не законними. Тому прошу правоохоронні органи розслідувати цей інцидент і надати правову оцінку його організаторам, щодо їх морального рівня, то він і так очевидний.
 
Хочу також зауважити, що на цю ще незавершену у місті Рівному передвиборчу компанію уже витрачено коштів більше ніж на всі вибори з часів Незалежності України, тому, без сумніву, найближчі півтора місяці нас чекає безліч цікавих шоу з тонами "чорного піару". - заявив міський голова.

Нагадаємо, 12 серпня під час форуму прихильників політичної партії "За майбутнє" міський голова Володимир Хомко заявив, що на керівника міста не балотуватиметься та в цій ініціативі підтримуватиме екс-нардепа Юрія Вознюка.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень