Як у Рівному дерева яйцями прикрашали (ФОТО)

Щоправда, лише на Чайчиній алеї, що за кінопалацом «Україна»

Там дерева до Великодня саморобними писанками прикрашали учні рівненських шкіл. Переважно одинадцятикласники. Як розповідають самі учні, до цієї справи долучилися з великим ентузіазмом, адже таким чином могли відобразити свої творчі задуми. Кажуть, у створення писанок «вклали душу».

Педагог-організатор ЗОШ №23 Надія Самусь-Уздовська розповідає, що для того, аби писанки вийшли красивими, дітям провели спеціальний майстер-клас. Загалом з цієї школи діти намалювали та вивісили 39 писанок. Педагог відзначає, що для майбутніх випускників ця акція стала своєрідним відпочинком:

По-перше, це для них можливість проявити свою творчість, відпочити від навчання, адже одинадцятикласники дуже завантажені, і переключитися з одного виду діяльності на інший

Нагадаємо, акція прикрашання дерев на Чайчиній алеї випускниками шкіл є традиційною. Писанки на деревах зазвичай тішать рівнян ще кілька днів після Великодня.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень