Учні підліткового клубу «Юність» до Великодня готують патріотичні писанки військовим (20 ФОТО)

Близько двадцяти школярів віком від 8 до 12 років виготовили два види писанок: дерев’яні, з візерунками, вирізьбленими лобзиком, та з картону, розмальовані акриловими фарбами.

 

Юнакам, натомість, військові обіцяють екскурсію військовою частиною, розповідає керівник підліткового клубу «Юність» Олександр Гомон:

 

 

- Будуть двох спрямувань. Патріотичного типу – в яйці вписаний тризуб, це вирізано лобзиком, прапор, і карат України. Ну іще такі писанки, теж патріотичного спрямування у вигляді писанка в шоломі, з автоматом за плечима. І друге – це на картоні з геометричним орнаментом рослинний орнамент, пташки… Дітям цікаво подивитися військову частину, обіцяють нам  автомати показати, провести екскурсію по частині. Це елементи патріотичного виховання дітей.   

 

Отож, сьогодні о 16:00 годині учні клубу «Юність» почнуть прикрашати своїми писанками дерева від прохідної і по всій території військової частини.

До слова, керівник підлітково клубу часто організовує для своїх вихованців подібні акції. Нещодавно, 31 березня, учні возили сувеніри військовим у Клеванський військовий госпіталь. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень