Як треба діяти, аби реконструкція вулиці Чорновола відбулася

Розповідає заступник міського голови Рівного Сергій Васильчук

Затори, нерегульовані виїзди та нестача місця – це основні проблеми вулиці Чорновола – однієї з головних транспортних артерій Рівного. Архітектори вже представили проєктні пропозиції для удосконалення вулиці.

Їх розглянули на містобудівній раді. Пропонується розширити вулицю, вивільнивши самовільно зайняті земельні ділянки вздовж дороги, впорядкувати виїзди та модернізувати теперішні перехрестя.

Найбільших змін може зазнати перетин Чорновола та Новодвірської. Для подальшої роботи місто має сформувати основну мету та залучити фахівців дотичних галузей, говорить заступник міського голови Сергій Васильчук:

Мають працювати фахівці з транспорту, зі сфери житлово-комунального господарства. З комунальних підприємств, таких як «Рівнегаз», «Рівнеоблводоканал», щоб це було комплексне рішення, аби ми не переробляли цю дорогу.

Заступник міського голови Сергій Васильчук.

Найперше, ми маємо визначити, що ми хочемо зробити. Те, що треба робити цю дорогу – це однозначно. Поставити завдання нашим проєктувальникам вже зараз, аби вони чітко розуміли, чого ми маємо досягнути.

Також важливо визначитися з оптимальними витратами, каже Сергій Васильчук:

Ми маємо чітко розуміти, які кошти ми маємо виділити, і щоб це були адекватні гроші. Якщо це буде 300 млн грн при бюджеті розвитку – 300 млн, то ми розуміємо, що не буде змоги виділити кошти.

Пропозиція зробити перехрестя на Чорновола - Новодвірській у формі літери Д з велодоріжками для регулювання швидкості руху.

Якщо це буде 70-80 мільйонів, я думаю, що це буде реально зробити. Оскільки там далі треба буде робити дорогу з виходом на Студентську та Курчатова, аби розвантажити Чорновола. Тож є багато суміжних робіт.

І додає, що органи міської ради вже зараз мають готувати підґрунтя для реконструкції дороги, аби уникнути затримок в майбутньому.

До прикладу, подавати до суду, аби вивільнити самовільно зайняті вздовж Чорновола земельні ділянки. Докладніше про пропозиції читайте нижче:

Як вулицю Чорновола хочуть перетворити з сільської дороги на магістраль (ФОТО/ВІДЕО)

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень