Як рівнянам платити за тепло не в повному обсязі

Розтермінування оплати за тепло: умови та порядок надання

Рівняни поки не звертаються за розтермінуванням оплати за централізоване опалення. Нагадаємо, відповідну постанову у жовтні ухвалив Уряд

...з метою зменшення фінансового навантаження на споживачів послуг з централізованого опалення, які не отримують відповідної субсидії.

У Рівному така альтернатива субсидіям поки не популярна. У «Рівнетеплоенерго» кажуть, що поки жодної заяви на отримання розтермінування до них не надійшло. Натомість, люди звертаються з проханням роз’яснити порядок надання можливості платити за тепло частинами. Як повідомила заступник директора «Рівнетеплоенерго» з розрахунків за теплопостачання Інна Кнап, заяву на отримання розтермінування можна написати у будь-якому з трьох пунктів прийомів громадян: на Кавказькі 1а, Романа Шухевича 2а та Вербовій 41в:

 

- Якщо людина хоче скористатися розтермінуванням платежів, вона може звернутися у будь-який із трьох пунктів прийомів громадян, заповнити бланк заяви. Ця заява реєструється через канцелярію підприємства. І в тому місяці, в якому написана заява, підприємство введе графу в квитанціях, де буде відображено повну плату і, в тому числі, буде графа «50% згідно з заявою».

 

Таким чином, громадяни, які не отримують субсидію, матимуть можливість платити половину вартості за опалення впродовж опалювального періоду. Іншу частину сплачуватимуть у міжопалювальний період – з квітня по вересень включно.

До речі, така можливість стосується лише оплати за тепло, за гаряче водопостачання доведеться платити в повному обсязі, наголосила Інна Кнап.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені документи у Рівному: пропонують винагороду

Вчора у районі автовокзалу близько 8 ранку були загублені документи. Тих, хто знайшов, просять повернути за винагороду. Ліщук Руслан Романович - 0 (67) 408 57 66

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Більше оголошень