Як Рівне прощалося з загиблими АТОвцями (ФОТО)

Привезли тіла загиблих на Майдан Незалежності, аби рівняни могли попрощатися з героями

Військові Микола Саюк та Сергій Кочетов загинули 1 листопада від рук окупантів під час виконання службових обов’язків на Сході України. Воїни служили в одній частині.

28-річний Микола Саюк був уродженцем Березнівського району, в АТО пішов добровольцем ще в 2014 році.

30-річний Сергій Кочетов жив у Дубенському районі, у зоні АТО – з лютого 2015 року. Був учасником Революції Гідності.

Тіла бійців до центру міста урочисто транспортувала колона солдат. На Майдані Незалежності над загиблими молебень прочитав митрополит Рівненський та Острозький Іларіон. Після служби митрополит в проповіді сказав про те, що бійці загинули не даремно. Далі пряма мова:

І ми сьогодні, прощаючись з нашими героями, з нашими воїнами, твердо віримо, що їхня смерть не є даремною і ми віримо, що нарешті настане мир в нашій державі

Після відправи присутні рівняни отримали можливість підійти та попрощатися з героями. До слова, провести в останню путь солдатів прийшло близько пів тисячі рівнян.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень