Як нацгвардійці «розрулювали» сімейні драми на Рівненщині

Між братом і сестрою та колишнім подружжям

У Рівному нацгвардійці під час патрулювання завадили крадіжці, а в Сарнах — бійці між родичами. Про це повідомляє прес-служба Рівненської частини Нацгвардії.

Так, у Сарнах військовослужбовці отримали повідомлення від поліції про легкі тілесні ушкодження.

 Прибувши на місце події вони стали свідками побутового конфлікту, - розповідає черговий військових нарядів старшина Ігор Василець. - Брат, який проживає в одній квартирі із сестрою, підняв на неї руку. З родичами провели  профілактичну бесіду. Заяву, яку сестра написала на брата, військові віднесли до поліції.

У той же час у Рівному автопатруль Нацгвардії завадив крадіжці. О дев`ятій вечора до поліції надійшло повідомлення від жительки вулиці Карнаухова. Повернувшись додому, жінка виявила, що її комп’ютер вкрали.

Рівнянка запідозрила колишнього чоловіка та співмешканця. Нацгвардійці, яких поліція скоординувала на виклик, затримали обох чоловіків по дорозі до ломбарду. Правопорушників доправили до відділу поліції.  

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень