Як аферисти відбирають квартири: схема

Часто люди програють бій за житло

У зоні ризику – мешканці квартир, які зареєстровані на кількох власників.  Шахраї купують частину і заселяють свого агента, а той за гроші робить життя інших власників нестерпним, повідомляють ФАКТИ.

Жертвою аферистів стала власниця трикімнатної квартири на столичному Печерську. Киянка боїться повертатися додому, бо новий сусід вже розтрощив туалет та ванну, вирвав двері, а на кухні – бруд, зіпсовані продукти, сморід і таргани.

28-річний чоловік спить на балконі, а в туалет ходить у коридорі.

У таких умовах жінка живе вже чотири місяці. Пекло почалося, коли рідна сестра раптово продала свою кімнату в квартирі, яка дісталася їм від батьків-художників.

Вона розповіла, що сусід одразу запропонував купити її частку за смішні гроші – 50 тис. грн, хоча жодних прав на цю частину не має.

Коли жінка відмовилася – її почали виживати з дому. 

Правозахисник Анатолій Остапенко каже, що це добре відпрацьована шахрайська схема.

– Працюють групи специфічного направлення.

 

Купують частини, і тоді вже на викуплену частку заселяють таких як Тарас, котрі створюють неймовірні умови, розбивають всю квартиру, ламають комунікації, стояки.

 

Таргани, котики – усе йде в хід. Створюється пресинг, – наголосив він.

Остапенку вдалося з’ясувати, що підсадний мешканець сам колись був успішним рієлтором, але через наркотики життя дало тріщину. Більш того, у нього відібрав квартиру той, хто нині його найняв.

Новий власник кімнати від зустрічі відмовляється та вигадує неймовірні історії про квартиранта.

А жінка вже написала кілька заяв у поліцію та прокуратуру і планує через суд скасувати договір купівлі-продажу. Каже, що сестра навіть не запропонувала їй викупити свою частку, як має бути за законом.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень