Як змінилися актори культового серіалу «Усі жінки відьми» (ФОТО)

Для когось ці роки минули майже непомітно

Серіал "»Усі жінки відьми», відомий також під назвою «Зачаровані», колись мав чималу популярність. Його фанатами були всі — від дорослих до дітей. А в когось навіть збереглися шкільні фото з героїнями цього серіалу.

З 1998 року, коли й вийшов на екрани серіал «Усі жінки відьми», акторки сильно змінилися. Для когось ці роки минули майже непомітно, інших же зірок ви навряд чи б упізнали.

Як зараз виглядають актори серіалу «Усі жінки відьми»

  • Алісса Мілано (Фібі)

Молодшу з трьох сестер - злегка легковажну Фібі - зіграла Алісса Мілано. Ця роль принесла їй чималу популярність та успіх. Зараз Аліссі Мілано 51, а за фото так і не скажеш.

  • Голлі Марі Комбс (Пайпер)

Мабуть, найбільше з касту «Зачарованих» змінилася Голлі Марі Комбс. Вона зіграла середню сестру - Пайпер, яка вміла «заморожувати» час. Зараз Голлі Марі Комбс 50 років.

  • Шеннен Догерті (Прю)

Акторка Шеннен Догерті знайома телеглядачеві не тільки за роллю Прю в «Зачарованих», а й як Бренда Волш із «Беверлі-Гіллз, 90210». Відомо, що 53-річна акторка тривалий час бореться з раком молочної залози - його діагностували ще у 2015 році. Нині вона проходить нове лікування й успішно долає гематоенцефалічний бар'єр, що сама Догерті називає дивом.

  • Брайан Краузе (Лео)

Брайн Краузе, який запам'ятався за роллю Лео, підкорив серця багатьох глядачок. Деякі могли впізнати його з фільму «Повернення в блакитну лагуну» - та роль стала для Краузе дебютною. Зараз йому 55 років. На телебаченні він уже досить давно. Ще в 16 років Краузе записався у свій перший професійний акторський клас.

  • Джуліан Макмехон (Коул)

Джуліан Макмехон, якому, до слова, вже 55 років, запам'ятався аудиторії за роллю привабливого демона Коула. Він настільки полюбився глядачам, що хоча контракт був підписаний тільки на третій сезон, його продовжили ще на два сезони.

Джерело: unian

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень