Зрада, яку вже не «змити»: актори, які знімалися в Україні, але підтримали війну путіна

Або вирішили «відмовчатися»

Часто можна почути, що українські актори шукали славу та визнання в росії, адже в рідній країні їм було тісно. Проте насправді безліч російських акторів приїжджали до нас до 24 лютого 2022 року, щоб взяти участь в успішних кінопроєктах. Живучи місяцями серед українців, вони знаходили друзів і знайомих, яких зрадили, підтримавши путінський режим.

Таких зірок з країни-терористки українські актори зневажають і відкрито засуджують. 

Антон Батирєв

Російський актор Антон Батирєв, який часто знімався в українських фільмах та серіалах, до початку повномасштабного вторгнення рф серйозно замислювався про громадянство України та різко висловлювався про президента-диктатора путіна. Однак 24 лютого зірка серіалу «Ніщо не трапляється двічі» повернувся до росії та за кілька днів написав пост в Instagram із підтримкою Z-пропаганди.

Тетяна Кравченко

«Валюха» з серіалу «Свати» поливала брудом не тільки свого колишнього колегу – президента України Володимира Зеленського – а й всіх українських друзів по знімальному майданчику. Кравченко спилася в росії, де понад рік заробляла криваві рублі та давала брехливі інтервʼю.

Прохор Дубравін

Російський актор Прохор Дубравін не засудив злочинне вторгнення в Україну, де активно працював і заробляв, а навпаки – підтримав агресію своєї країни та армію окупантів. Ба більше, з українців, для яких артист раніше знімався, він тепер насміхається.

Анатолій Пашинін

Зірка серіалу «Грозові ворота» Анатолій Пашинін, який у 2014 році поїхав воювати на Донбас на стороні української армії, вже майже рік не зʼявляється в інфопросторі. Страшний геноцид він вирішив замовчувати, вигадавши собі виправдання.

Олеся Железняк

Російська актриса Олеся Железняк, яку глядачі знають насамперед за роллю Лариси Буханкіної в комедійному серіалі «Свати», здивувалася, що українці не вважають Росію «рятівницею», а називають країною-окупантом і терористом. Ба більше, вона заявила, що Володимир Зеленський хоче вбити її дітей.

Не порадувала своєю позицією українців і виконавиця ролі Ольги Миколаївни Ковальової в «Сватах». Вона вирішила мовчати про війну.

Джерело: OBOZREVATEL 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень