Як взагалі таке стало можливим?! Міносвіти закликають негайно припинити співпрацю з підсанкційною БУКМЕКЕРСЬКОЮ конторою

Відповідне звернення до Міністерства освіти і науки скерував освітній омбудсмен

Фото зі сторінки Parimatch Foundation

Освітній омбудсмен Сергій Горбачов звернувся до Міністерства освіти і науки й закликав скасувати співпрацю відомства з підсанкційною букмекерською компанією Parimatch та афілійованими з нею структурами.

Про це Сергій Горбачов написав на своїй сторінці Facebook.

У серпні 2022 року Міністерство освіти і науки України підписало меморандум про співпрацю з благодійним фондом компанії Parimatch.

Тоді я висловив свою позицію, що МОН у межах своїх повноважень може укладати договори та Меморандуми. Але також зазначив, що офіційно оголошена співпраця Міністерства освіти і науки з публічно афілійованою структурою букмекерської компанії викликає питання етичності подібних дій, – пише омбудсмен. 

Накладення санкцій на компанію забороняє діяльність Parimatch на території України.

У результаті Сергій Горбачов звернувся в МОН з листом. 

Прошу негайно відкликати підпис Міністерства освіти і науки під цим Меморандумом та оприлюднити заяву про припинення співпраці Міністерства освіти і науки України з підсанкційною букмекерською компанією Parimatch та афілійованими з нею структурами, – додає Сергій Горбачов. 

 

Повідомлення викликало резонанс серед підписників сторінки омбудсмена. Дехто з читачів Сергія Горбачова ставить запитання: «Як взагалі таке стало можливим?!», а дехто ділиться опитуваннями, які проводилися у колективих, де навчаються їхні діти.

Ганна Бухаідзе Осінь 2022 року. Опитування в школі. І лиш у мене воно викликало запитання, всім решті батьків було ок

Ось деякі з коментарів:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень