«Дорогий вигляд - не за всі гроші»: що варто купити (ФОТО)

Ці 6 речей дозволять вам у 2023 році виглядати вишукано і модно

Атласна сукня

Обирайте міді-довжину. Така сукня буде гарним варіантом на святковий вихід. Та і в будні її можна одягнути, прикривши верх взимку светром, навесні - об’ємною сорочкою. Із взуття до такої сукні підійдуть як жіночні босоніжки чи туфлі, так і кросівки.

Штани палаццо

Вони популярні, як і раніше. Обирайте чорні чи сірі, які буде легко поєднати з будь-яким верхом. Додайте до таких штанів водолазку, лонгслів чи футболку. 

Мінімалістична сумка

Щоб виглядати дорого, багато сумок мати не обов'язково. Досить обрати мінімалістичну модель чорного кольору. Її буде легко вписати у будь-який образ.

Шкіряне взуття

Взуття - це те, що відразу впадає в очі. Тож воно має бути не лише чистим і доглянутим, але й якісним. Якісного вистачить на кілька років, тож не будете через кожні кілька місяців купувати нове. 

Трикотажний костюм

Трикотажні костюми, тобто комплект зі светра та штанів - нині дуже модні. З ними взимку добре поєднуються дублянки, а навесні - кросівки та шкіряна куртка.

 

Аксесуари

Тут не треба шукати щось грандіозне і надто дороге. Досить найпростіших прикрас мінімалістичного стилю, щоб образ виглядав ідеально довершеним. Лаконічні аксесуари – сережки, ланцюжки з кулонами, браслети та персні - будуть підкреслювати вашу вишуканість і забезпечуватимуть дорогий вигляд.

Джерело: 24tv.ua

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень