#FreeTheLeopards: Принт «леопард» знову в моді (ФОТО)

Поради стилістів, як носити одяг з хижацьким малюнком

Фото з сайту prettylady.com.ua

На хвилі новин про передачу Україні танків Leopard соцмережі заполонили меми на цю тему. А українські жінки на знак підтримки ініціативи з танками відреагували флешмобом #Леопард #Leopard #FreeTheLeopards: почали виставляти у соцмережі свої фото у вбранні з леопардовим принтом.

Підтримала флешмоб навіть відома українська письменниця Оксана Забужко. Вона виклала своє фото 11-річної давності, яке робила для журналу Vogue заради пропаганди української книжки. 

Як правильно носити леопардовий принт

Уявлення про те, що леопардовий принт є свідченням відсутності смаку, створили жінки, які не вміли його правильно носити.

Приміром, вони натягували на далеко не ідеальні за габаритами параметри тіла плямисті лосини, чи взували на роботу недоречні височенні плямисті підбори. 

Щоб не потрапити у число цих жінок, знайте правила носіння хижого малюнка:

1) для початку можна спробувати додати лише один елемент вбрання з принтом в образ, наприклад, пояс, сумку, головний убір, колготи чи взуття. Так ви нічого не зіспуєте, особливо якщо решта кольорової гами буде у кольорах, які гармоніюють з хижим малюнком.

2) леопардовий верхній одяг виграшно виглядає в образах на щодень. Пам'ятайте лишень, що справжнє хутро - не в моді і здешевить ваш лук. Тож обирайте штучне хутро.  

3) тотал-лук  - варіант для найсміливіших. Адже відразу приверне увагу до вашої персони. Щоб не виглядати надто зухвало, оберіть костюм з леопардовим принтом.

 

4) якщо у традиційних кольорах принт вам не подобається, підберіть інші барви хижого малюнка.

Джерело: thepage.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень