Ці кольори в одязі створять дорогий і вишуканий образ (ФОТО)

5 благородних поєднань

Білий та бежевий 

Як і в макіяжі, в одязі існує насиченість відтінків. Наприклад, білий вважається яскравим відтінком і його краще поєднувати з одягом зниженої контрастності бежевим, курно-рожевим, сірим.

Поєднання білого і бежевого - завжди виглядає дорого та гармонійно.

 

А ще дуже освіжає і надає молодості образу.

До речі, білий відтінок можна замінити на блідо-сірий колір з жовтим підтоном. Таке поєднання підійде жінкам із теплим тоном шкіри.

Молочний та коричневий/шоколадний

Універсальність, гармонія за кольором зробили це поєднання відтінків ідеальною базою у гардеробі кожної модниці. Тут відіграє важливу роль саме температура самих відтінків.

Теплий молочний колір виступає в ролі контрастного, але при цьому близький за градусом із коричневим або шоколадним відтінком.

Якщо ви стежите за модними трендами, то, напевно, помічали, як багато дизайнерів розбавляли коричневі трійки, сукні аксесуарами та предметами гардероба в м’якому молочному відтінку.

Молочний та хакі

Хакі має одну цікаву особливість. Цей колір у будь-якій фактурі виглядає благородно і надає образу трохи люксового флеру.

Міксувати цей відтінок можна не тільки з молочним, але й з гірчичним, помаранчевим або глибшим відтінком хакі.

Помаранчевий та сірий

Це компліментарне поєднання відтінків із колірного кола, яке зараз дуже актуальне. Найважливіше, на що варто звернути увагу, це на контрастність відтінків.

Ми можемо зібрати монохромний сірий образ та розбавити його яскравими аксесуарами у позитивному помаранчевому кольорі.

Коричневий та блакитний

Це поєднання кольорів, натхненне самою природою. Тут важливо враховувати реалістичність самих відтінків. Йдеться не про неонове блакитне, а скоріше про небесне.

Це поєднання відтінків дуже добре освіжає і завжди добре працює.

 

За рахунок гри контрастів, блакитний відтінок набуває кришталевої чистоти і свіжості, а коричневий - благородної глибини. Завдяки цьому виходить дорогий образ.

 

Джерело: trserial.net.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень