Як виглядає єдина дочка Володимира Кличка, яку він сам виховував, і де вона зараз (ФОТО)

Зараз дівчинці 8 років

Український боксер та молодший брат міського голови Києва Володимир Кличко у 2011 році почав зустрічатися з американською акторкою Гайден Панеттьєрі.

9 грудня 2014 року у пари народилася дочка, якій дали рідкісне ім'я Кая-Євдокія. Щасливий батько проводив кожну секунду з первістком, а його екснаречена впала в післяпологову депресію, не могла змиритися із зайвою вагою і захопилася наркотиками.

Тріщина у відносинах пари почала з'являтися вже у 2018 році й подружжя вирішило розійтися. Причиною цієї події стали шкідливі звички артистки. Володимир та Гайден зберегли дружні стосунки, проте неймовірної краси дівчинка Кая-Євдокія залишилася з татом. 

Після того, як акторка покинула родину, вона довгий час була героїнею таблоїдів.

 

У ЗМІ все частіше згадували про її проблеми в особистому житті, небажання проводити час з дитиною, алкоголізм і наркозалежність.

 

Через деякий час Панеттьєрі пройшла лікування і стала надолужувати час із дочкою. До речі, Гайден вперше спробувала заборонені речовини у 15 років.

Кличко виявився дбайливим та трепетним батьком. Він прищепив дитині любов до верхової їзди та підтримує кожне її хобі. 46-річний спортсмен на цей момент проживає з дочкою у Києві. Він повернувся до столиці, як тільки з'явилася інформація, що рф планує розв'язати війну. Під час відсутності боксера вдома вихованням дитини займається її бабуся.

— Нам пощастило, що ми можемо багато подорожувати. Вона щаслива дитина, відкрита величезному світу.

 

І в неї більше любові, ніж у когось, кого я коли-небудь зустрічала, - розповідаємо про Каю її мати Гайден.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень