Кличко розійшовся з матір’ю своєї дитини

Володимир і відома американська актриса Гейден Панеттьєр були разом 9 років

Днями в мережі з'явилися фотографії Гейден Панеттьєр в компанії таємничого незнайомця - актрису та її супутника застали на виході з ресторану Craig's в Лос-Анджелесі. А сьогодні ЗМІ повідомили, що Гейден розлучилася з Володимиром Кличком після 9 років стосунків.

Першим про розставання повідомило не найнадійніше джерело - таблоїд Radar Online, який цитує слова матері Гейден. Мама актриси розповіла, що її дочка дійсно розлучилася з Володимиром Кличком і що

«Зараз в її житті відбувається дуже багато змін».

Подробиць про розрив Radar Online не має, проте ЗМІ пишуть, що Гейден на тлі розставання переїхала з Нешвіла до Лос-Анджелеса і планує підтримувати з Кличком дружні відносини - їм доведеться разом виховувати трирічну дочку Кайю.

Нагадаємо, Гайден Панеттьєрі і Володимир Кличко почали зустрічатися в 2009 році, потім, в 2011, ненадовго розлучилися, після чого в 2013 році заручилися - але до весілля справа так і не дійшла. Востаннє пару бачили разом у лютому цього року, коли вони разом з дочкою відпочивали на Барбадосі.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень