Ф'юрі пообіцяв «знищити» Кличка

Британський чемпіон світу не сумнівається у другій поспіль перемозі над українцем

Повторний поєдинок між Володимиром Кличком і Тайсоном Ф'юрі, який відбудеться орієнтовно у травні-червні 2016 року, стане шансом українця повернути собі пояси чемпіона у суперважкій вазі за версіями IBF, WBA, WBO і IBO.

Однак Ф'юрі впевнений, що зможе знову "розібратися" з колишнім чемпіоном:

Добре було б провести цей бій на "Вемблі". Я грав з Володимиром у першому поєдинку, а в другому я його просто знищу. Він не може виступити краще, ніж в першому бою.

 За підрахунками видання Daily Star, виручка за реванш Кличка і Ф'юрі складе щонайменше 75 мільйонів доларів. Ця подія може стати однією з найдорожчих в історії боксу, а Ф'юрі отримає 75% від загальної суми призових.

Нагадаємо, 28 листопада Ф'юрі завдав Кличку першої поразки за 11 років. Британець виграв одноголосним рішенням суддів і відібрав в українця всі його титули.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень