Як відкрити магазин та підібрати торгове обладнання

Про основні етапи реалізації бізнес-ідеї

Відкриття магазину – це справа, яка потребує ретельної підготовки та виконання цілого ряду різноманітних завдань: знайти та облаштувати приміщення, підібрати асортимент, домовитися з постачальниками, найняти та навчити працівників, провести маркетингову кампанію і звичайно ж – вдало спроєктувати торгову площу та підібрати надійне обладнання.

Детальніше про це розповідаємо далі.

Основні етапи відкриття магазину 

Будь-який бізнес починається з ідеї. Історія з магазином не виняток, тут також необхідно придумати, що ж ви будете пропонувати людям. Звісно, можна продавати все, що завгодно. Але для успішного результату на виході – варто вивчити свого покупця та підібрати асортимент, який зможе його зацікавити.

Достатньо уваги потрібно приділити створенню детального бізнес-плану. Він допоможе уникнути додаткових витрат, кредитів і боргів. Чим ретельніше все прораховано, тим менше ризиків буде під час початку роботи магазину. Поряд із цим слід подбати про правильне оформлення документації, оскільки це запорука того, що всі процеси будуть юридично законними, а це убезпечить вас від проблем з контролюючими органами. 

Не менш важливим є пошук приміщення.

 

Вдале розташування та потрібні розміри – основні критерії підбору об’єкта. Будівля може знаходитися і в центрі міста, і в проміжній зоні, і в спальному районі. Усе залежить від концепції майбутньої торгової точки.

 

Коли приміщення буде знайдено – час зайнятися його облаштуванням: розробити внутрішній та зовнішній дизайн, провести ремонт, перевірити справність усіх комунікацій (електропостачання, водопостачання та водовідведення, інтернет та телефонний зв’язок). 

Ще один з етапів відкриття магазину – підбір та навчання персоналу. Без людей не зможе працювати жоден бізнес, особливо, у сфері торгівлі. Щоб зробити вашу взаємодію з підлеглими максимально ефективною, необхідно завчасно подбати про зручний робочий графік, кількість осіб у зміні, визначити необхідний рівень досвіду та знань для успішного виконання поставлених завдань. Працівники вашого магазину повинні ідеально вивчити асортимент та знати все про товар.

Як облаштувати магазин та підібрати торгове обладнання

Ключовим завданням під час відкриття магазину є його облаштування. Для цього потрібне спеціалізоване торгове обладнання: касові бокси, стелажі, холодильні вітрини, кава-модулі, камери схову та багато чого іншого.

Дуже зручно, якщо все необхідне можна придбати в одному місці. Ще краще – якщо вам допоможуть спроєктувати простір магазину та підберуть найкраще комплексне рішення під вашу потребу та ваш бюджет.

І така можливість реально існує. Надає її компанія «Industrial West», яка з 2017 року є авторизованим дилером заводу «Модерн-Експо» – провідного світового виробника обладнання для торгівлі.

Команда Industrial West

«Industrial West» працює у семи областях України: Волинській, Львівській, Івано-Франківській, Рівненській, Тернопільській, Чернівецькій та Закарпатській.

 

Фахівці підприємства розробляють індивідуальні проєкти, підбирають обладнання, проводять монтаж та забезпечують повноцінне сервісне обслуговування.

Завдяки постійній наявності товару, облаштування середнього магазину (близько 100 квадратних метрів) можливо виконати упродовж трьох днів. Кожен зразок обладнання наявний у двох кольорах: антрацитовому та кремовому, щоб замовник мав вибір між темнішими та світлішими тонами. Це додає компанії «гнучкості» в асортименті та дозволяє максимально швидко виконувати замовлення.

Like Market у селі Зоря

Якщо ж є необхідність у виробництві обладнання під нестандартні розміри чи особливі потреби – завод «Модерн-Експо» виготовить необхідний товар упродовж трьох-чотирьох тижнів.

Співпраця з «Industrial West» відбувається у декілька етапів. Перший полягає у вивченні побажань та вимог замовника. Далі менеджер пропонує найбільш оптимальні рішення  і після узгодження переходить до проєктування та прорахунку вартості.

Якщо клієнта все влаштовує – оформлюється комерційна пропозиція. Завершується процес доставкою та встановленням обладнання. Представники підприємства продовжують підтримувати зв’язок із замовником і за необхідності надають сервісне обслуговування.

- Ми працюємо з усією західною Україною і маємо можливість проводити консультації та значну частину підготовчої й організаційної роботи віддалено, що доволі зручно.

 

Після завершення, залишаємося з клієнтом на контакті.

 

Цікавимося, як працює обладнання та чи не виникає якихось труднощів. Якщо виникає необхідність – швидко реагуємо та вирішуємо проблему, – зазначив засновник «Industrial West».

Like Market у селі Зоря

Like Market у селі Зоря

Like Market у селі Зоря

АЗС МАР у селі Сирники (Волинська область)

АЗС МАР у селі Сирники (Волинська область)

АЗС МАР у селі Сирники (Волинська область)

Smart Market Kroko у Рівному

Детальніше з асортиментом можна ознайомитися на сайті компанії «Industrial West»:

https://industrialwest.com.ua/

Instagram:

https://www.instagram.com/industrialwest/

На правах реклами

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень